Pravý Kaviár z jesetera Amur Royal - Premium Sturgeon Caviar, 250 g
Nechte se unést vznešeně okouzlující chutí jedinečnosti. Pravý kaviár Amur Royal od značky Cavipoint přesně takový zážitek nabízí. Jemně oříškové aroma s krémovou texturou ocení také milovníci kaviáru Beluga. Vyrobeno v Německu za nejvyšších standardů.
Exkluzivní pravý kaviár z jesetera Amur Royal – Premium Sturgeon Caviar, Cavipoint, 250 g
Vyrobeno v Německu v prémiové kvalitě za nejpřísnějších standardů.
Ponořte se do světa vrcholné kulinářské elegance s vynikajícím pravým kaviárem z jesetera Amur Royal - Premium Sturgeon. Svěřte se do rukou luxusu a exkluzivity, které tento delikátní druh kaviáru nabízí. I z obyčejného večera rázem vykouzlí nezapomenutelný gurmánský zážitek.
Kaviár z jesetera Royal Sturgeon vznikl spojením jesetera Amur Royal a Vyzy malé, což je velká jeseterovitá dravá ryba, též známá jako Huso dauricus. Svým původem je tak zcela unikátní a neméně výjimečná je i chuť tohoto kaviáru. Jedinečná chuťová symfonie dává vyniknout intenzivnímu aroma i krémové textuře skrývajících se uvnitř středně velkých, cca 3 milimetrových perel. Ty se navíc vyznačují neobvyklou šedozelenou, u kaviáru Amur Gold až zlatavou barvou s jantarovými odlesky, které punc exkluzivity ještě umocňují. Kaviár Royal Sturgeon se chlubí jemnou ořechovou chutí připomínající kaviár Beluga. Jeho lahodnost tak potěší vaše chuťové pohárky jako málokterá jiná delikatesa.
Čisté složení
Tento kaviár ušlechtilé chuti vyniká také svým jednoduchým složením, které mu dává skvěle vyniknout. Obsahuje tak pouze ty nejkvalitnější jikry z jesetera Amur Royal, špetku soli a přírodní konzervant pro uchování perfektní svěžesti.
Vzhledem k vysokým požadavkům na skladování, kaviáry zasíláme ve speciálním chladícím boxu výhradně kurýrní službou pro záruku maximální kvality a čerstvosti.
Alergeny: ryby
Vyrobeno v: Německu
Skladujte při teplotě: 0 °C až +4 °C
Balení: sklo, plech
Hmotnost: 250 g
Kód | Kód: 0241 |
---|---|
Kategorie: | Pravý kaviár z jesetera |
Hmotnost: | 0.25 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.